Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuální informace, praktické rady

Příspěvky

Dovolená na Gran Canaria po koronakrizi

Na Gran Canaria žijeme a můžeme nejlépe situaci posoudit. Ostrov je podle našeho názoru a zkušeností velmi bezpečný, samozřejmě je nutné dodržovat základní předepsaná hygienická nařízení. 

 

Týden na Gran Canaria na podzim letecky od 10 tisíc

 

Týden v dubnu na Gran Canaria letecky od 12 tisíc

V dubnu je na Gran Canaria doslova léto a také oceán již láká ke koupání. Navštivte nejrozmanitější z kanárských ostrovů na týden letecky z Prahy nebo Katowic již od 13 tisíc korun na osobu. 

 

Z Košic přes Frankfurt na Gran Canaria

 Z Košic přes Frankfurt na Gran Canaria. 

 

Týden na Gran Canaria all inclusive za 13.344 Kč - sleva 42%

Portál INVIA.CZ nabízí v termínu 20.9. - 27.9.2017 týden dovolené na Gran Canaria v dvouhvězdičkovém hotelovém komplexu CORONA ROJA ve středisku Playa del Inglés s leteckou dopravou z Prahy a stravováním all inclusive s neuvěřitelnou slevou 42% za 13.344 Kč na osobu. 

 

Týden na Gran Canaria za 7.432 Kč - sleva 47%

Portál INVIA.CZ nabízí týden dovolené na Gran Canaria v tříhvězdičkovém hotelovém komplexu MARINASOL ve středisku San Augustín s leteckou dopravou z letiště Kraków již od neuvěřitelných 7.432 Kč na osobu. 

 

Z Budapešti nyní levně na Gran Canaria

Nedávno se k Polsku přidal i další soused Slovenské republiky, Maďarsko. A ceny zpátečních letenek Budapešť - Gran Canaria nejsou nezajímavé, například pro jednoho dospělého tam a zpět bez velkého kufru stojí cesta 4,5 tisíce korun. 

 

Na krakovské letiště nyní přímo z Košic, Ružomberka, ale i z Ostravy

Společnost Ryanair rozhýbala trh s letenkami směrem na Gran Canaria. Nyní navíc přibylo přímé spojení z řady slovenských či českých měst na letiště Krakov, odkud se dá na ostrov věčného jara a zpět letět již za 2 tisíce Kč. 

 

Z Berlína levně na Gran Canaria, zpáteční letenka již od necelých 5 tisíc

Norská letecká společnost Norwegian.com zatím nenabízí lety z ČR a tak kdo chce letět na Gran Canaria levně, musí zatím do Mnichova anebo do Berlína. Nyní díky "bitvě" autobusových přepravců na trase Praha - Berlín se doprava na ostrov věčného jara ještě více zlevnila. 

 

Z Krakova levně na Gran Canaria - zpáteční letenka za 2.600 Kč

Nabídka společnosti RYANAIR je fantastická. Z Krakova na Gran Canaria a zpět již od 2,5 tisíc korun, přitom pro mnoho našinců je to do Krakova blíže než do Prahy. Tak proč to nevyužít. Lety začínají již od listopadu 2015. 

 


 

 

 
TOPlist