Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úvodem

fotografie4084_resize.jpg

Než se situace po koronakrizi uklidní, sledujte aktuální informace v našem článku ZDE

V případě, že plánujete dovolenou na Gran Canaria a potřebujete poradit, napište nám na e-mail grancanariaservis.cz@gmail.com. 

Pokud jste ze skupiny lidí, kteří po světě sami cestovali a zvládnete již objednání letenek, hotelu, dopravu na letiště a samostatný přesun na Gran Canaria bez našeho návodu, můžete klidně tuto stránku opustit  a seznámit se  s naší nabídkou výletů na Gran Canaria. 

Pokud jste rozhodnuti vyrazit na svou dovolenou s cestovní kanceláří, podívejte se ZDE na nabídku tisícovek zájezdů českých, německých a rakouských cestovních kanceláří za vskutku mimořádné ceny. Oslovit vás může také samostatná nabídka společnosti Canaria Travel a nebo CK Fischer. Vězte však, že budete minimálně ochuzeni o řadu zážitků a aspektů, které přináší právě nezávislé cestování. Jak už to tak ale bývá, u obou variant existují výhody i nevýhody, a každý člověk dává přednost něčemu jinému, takže prostě přejme každému co jeho jest.

Pokud jste však ještě na samostatné dovolené bez cestovní kanceláře nebyli, anebo byli, ale nemáte příliš velké zkušenosti, ale přesto chcete samostatnou cestu na Gran Canaria zkusit, jsou následující řádky určené právě a jenom Vám.  Předem upozorňujeme, že nemusíte mít z ničeho obavy, ani z neznáma a ani z toho, že „vedle“ Vás nebude stát delegát cestovní kanceláře. Pokusíme se Vám ukázat, že samostatný způsob cestování na Gran Canaria je vlastně ve skutečnosti snadný a že díky našemu „asistenčnímu balíčku“ - LINK - (doprava z letiště, informační setkání, nabídka výletů, nákupů potravin, atd) a informacím z našeho webu, strávíte příjemnou dovolenou.

Gran Canaria, jako jeden z kanárských ostrovů, je součástí Schengenského prostoru Evropské Unie a i s ohledem na 4 miliony turistů, kteří ostrov ročně navštíví, se nemusíte obávat zvláštních bezpečnostních či zdravotních rizik. K cestě Vám stačí občanský průkaz, aktuální informace Vám poskytne WEB Ministerstva zahraničí ČR.

Na řadu věcí je však dobré být předem před cestou připraven a informován. Dostatek informací je tou nejlepší obranou proti nim a také například proti zbytečným výdajům. Řadu praktických informací najdete na našem WEBu.  

A co říci závěrem?

Máte-li zajištěnou letenku a objednaný hotel, nic Vám již nebrání vyrazit na Gran Canaria. Nesmíte však zapomenout na kvalitní cestovní pojištění. Vyberte si ZDE.  

A pokud se rozhodnete pro naše služby po dobu pobytu na ostrově, vynasnažíme se Vám dovolenou výrazně usnadnit, zlevnit a zpříjemnit

Nyní máte vše pro klidnou cestu i dovolenou na Gran Canaria. Pokud jsme na něco zapomněli, napište nám, rádi Vám v mezích našich možností poradíme a budeme rádi, když využijete při své cestě naše služby. Upozorňujeme žadatele o pomoc či radu, že nejsme státní příspěvková organizace, ale soukromá firma a že naše služby jsou placené. Máme však ceny nastavené tak, aby nezatížily příliš Váš rozpočet. Informujte se o naší cenové nabídce.  

 

Těšíme se na Vás.  

 

 

 

 

 
 

 

 
TOPlist