Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obchodní a kongresová turistika

Gran Canaria již není zdaleka tak nedostupná, jako to bylo před 20-30 lety. Moderní letadla, včetně business jet překonají vzdálenost na ostrov věčného jara za necelých 5 hodin.

Pořádat obchodní schůzky v nejlepším podnebí Evropy, pár hodin letu z kanceláře či pracoviště, s nepřebernou nabídkou golfových hřišť, luxusních hotelů a kongresových center,  to je nabídka, kterou může nabídnout v Evropě jen málo míst. A Gran Canaria mezi ně patří.

Tři moderní kongresová centra s ojedinělou architekturou, mnoho obchodních salónků s veškerým vybavením rozmístěných po většině hotelích jak v hlavním městě, tak i v turistických oblastech, maximální kvalita hotelů, infrastruktura ostrova a vysoká úroveň rozvoje služeb a telekomunikací a vše dalšího potřebného, to vše vytváří z Gran Canarie nejlepší místo pro organizování kongresů, konferencí, seminářů, sympózií, prezentací produktů či shromáždění.

Gran Canaria nabízí vyjma pláží také další zajímavosti, takže se obchodní schůzka může doplnit o společenský program, který účastníkům jednání umožní vychutnat si kouzlo moře, klid na pláži, krásu hor, klid vesniček, obchodní ruch velkoměsta, rozdílný kolorit speciálních událostí, vůni z místních restaurací apod.

Gran Canaria dosáhla velkého renomé počtem každoročně pořádaných akcí, kdy využívá značných organizačních zkušeností a hotelových kapacit. Vysoce kvalifikovaní odborníci jsou schopni uspokojit jakékoli pracovní setkání, výstavy, prezentace, workshopy, teambuildingy a další.

GRAN CANARIA CONVENTION BUREAU
Tel: 928 261 570 / Fax: 928 446 651
info@grancanariacb.com
www.grancanariacb.com

Kongresový palác – PALACIO DE CONGRESOS DE CANARIAS
Auditorio Alfredo Kraus
Budova navržena architektem Oscarem Tusquets, z jehož jedné prosklené části jeviště je možno si vychutnat krásy Atlanského oceánu, zatímco je vevnitř pořádán koncert či jiná akce. Palác je využíván nejen ke kongresům, ale i na filmový festival.
Playa de Las Canteras, S/N.
Las Palmas de Gran Canaria
Tel: 928 491 770 / Fax: 928 491 853
info@pcongresos-canarias.com
www.pcongresos-canarias.com
www.auditorio-alfredokraus.com

Kongresový palác – PALACIO DE CONGRESOS DE GRAN CANARIA INFECAR
Nachází se v Institución Ferial de Canarias (Infecar), v areálu o rozloze 70.000 m2. Pořádají se zde výstavy a jedná se o hlavní výstaviště Las Palmas de Gran Canaria.
Avenida de la Feria, 1. Las Palmas de Gran Canaria
Tel: 828 010 203 / Fax: 928 411 710
info@infecar.es
www.infecar.es

CENTRO DE CONVENCIONES EXPOMELONERAS
Nachází se v novém srdci turistické urbanizace Meloneras na jihu ostrova. Jedná se o multifunkční budovu o rozloze 14.000m2 s 24 konferenčními sály.

Las Meloneras, Maspalomas. Gran Canaria
Tel: 928 128 000 / Fax: 928 128 009

congress@lopesangroup.com
www.expomeloneras.com

 
 

 

 
TOPlist