Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zájezdy s německými a rakouskými CK

NĚMECKÉ A RAKOUSKÉ CESTOVNÍ KANCELÁŘE

jsou mezi českými turisty velmi oblíbené a jejich služby využívají nejen obyvatelé pohraničí. Doprava na příhraniční letiště je jednoduchá, ať autem, vlakem nebo autobusem. Více o dopravě na zahraniční letiště naleznete ZDE.

Německé a rakouské cestovní kanceláře zastupují obrovský trh a dosahují tak vynikajících cen, nezanedbatelná je i velmi široká nabídka leteckého spojení. Na Gran Canaria se létá nejen z Prahy, ale i z Vídně, Normiberku, Drážďan, Lipska, Mnichova a mnoha dalších. 

VÍCE HOTELŮ, NÍZKÉ CENY UBYTOVÁNÍ A DOPRAVY

to jsou obrovská lákadla, která stojí za těch pár kilometrů navíc. Desítky německých cestovních kanceláří mají v nabídce de facto všechny hotely ze všech lokalit Gran Canaria a z jejich nabídky si vybere každý.

SLEVY V NABÍDKÁCH LAST MINUTE

jsou skutečně razantní a týden na Gran Canaria se tak dá koupit i za 10 tisíc korun na osobu. Stačí si vyhledat požadovaný termín, zorientovat se v nabídce hotelů a lokalit, zaplatit a vaší dovolené již k nestojí nic v cestě.

 

 Vše je velmi jednoduché!

- vyberte si vhodný termín a klikněte na vyhledat

- vyberte si v nepřeberné nabídce hotelů ten nejlepší a v destinaci, která vyhovuje vám a vašim blízkým

- rozhodněte se pro letiště, kam máte nejlepší dopravní spojení

- klikněte na nabídku termínů a počkejte, až systém zaktualizuje ceny

- upřesněte vhodný termín, stravování, cenu a klikněte POKRAČOVAT

Potom již můžete zájezd nezávazně objednat nebo se případně bezplatně telefonicky či emailem zeptat operátora na nejasnosti.

Vše probíhá v češtině, takže nemusíte mít z ničeho strach.

Pokud v nabídce naleznete hotel a u něj písmena "ohne T", nelekejte se, Zkratka "ohne T" znamená, že v rámci zájezdu není zajištěn transfer z letiště do hotelu i zpět z hotelu na letiště. Tuto dopravu Vám však zajistíme my (LINK) a k tomu i další služby - LINK

Pracovník společnosti DOVOLENA.CZ Vám pomůže vybrat zájezd opravdu podle Vašich nároků (destinace, počet cestujících osob, finanční limit, typ stravy a typ ubytování). 

A nebo prostě jen napište nám na e-mail grancanariaservis.cz@gmail.com s tím, že chcete jet na kanáry s německou nebo rakouskou CK, vše ostatní již s DOVOLENA.CZ budeme zařizovat společně s Vámi. Poradíme Vám s výběrem hotelu, lokalitou, termínem, nabídneme Vám dopravu z letiště i poznávací výlety přímo na Gran Canaria.

Navíc hovoříme plynně německy a jsme připraveni Vám i pomoci v průběhu zájezdu osobním tlumočením s delegátkou německé CK anebo tlumočením po telefonu +420 702 560 575. 

Poznejte, že cestovat na kanáry je jednoduché a levné.

 

 
 

 

 
TOPlist